Delad pott mot Diseröd

Gräspremiär hemma på ett soldränkt Gamlestadsvallen.
Inga grästräningar i benen och lite ovana. Men en stor fin trupp till match.

Första halvlek
Lite energilös start på matchen. Diseröd lite hetare första 10. Vi växer dock in i matchen och rullar rätt så fint.
Chansmässigt har Henke ett jätteläge på hörna och Holmen ett fint skottläge men skjuter över.
Johan nästan igenom men Fenans passning blir lös och Johan blir armbågad i ansiktet.
Annars är det mycket Affe som får jobba på kanten.
I minut 41 vänder José upp och lirar Toffis som kliver in i straffområdet som hamnar ur läge och chansen ser ut att rinna ut i sanden men efter ett par motlägg lyckas han pricka in 1-0!
En första halvlek i otroligt lågt tempo säkert delvis pga ovanan vid värmen.

Andra halvlek
Matchbilden förändras inte direkt. Men vi har förtvivlat svårt att skapa något. Johan har ett skott som räddas, annars är det inte så många avslut åt nåt håll.
Glenn blir varnad i minut 64 efter drag i tröjan och sex minuter senare i en liknande situation, blir det Rött kort!
5 min senare tar sig Diseröd runt på kanten och fyller på med mycket folk och vi är otroligt passiva och Shakir sätter enkelt 1-1!
Sista kvarten är jämn trots manfallet, men det är ingen vacker fotboll som bjuds.

Sammanfattning
Två förlorade poäng är känslan. Onödigt med rött men vi skapar för lite de 70 min som spelas innan utvisningen. Kvalitén sista tredjedelen inte bra nog denna match.
Rätt så stabilt bakåt och spelmässigt ser det bra ut innan vi kommer upp offensivt.
Väldigt lågt tempo i matchen generellt och denna match förlorade vi på det.
Ser man till chanser är det faktiskt inte orättvist med oavgjort.
Kul att se stödet på läktaren där både nuvarande och gamla GaFF-profiler dök upp.

Matchens GaFFlar

Henke: Går från klarhet till klarhet i backlinjen. Bra defensivt och fina uppspel.

Felix: Stabil som få. Lyckas avstyra det mesta och har väldigt mycket boll.

Jansson: En del höjde nog på ögonbrynen angående position men Janne löste det bra. Arbetar hårt och kvalité med boll.