Dags för match mot Marstrand hemma på en fin Gamlestadsvallsmatta. Tyvärr återbud från Nisse på matchdag men i det stora hela en spännande trupp med potential. Viss osäkerhet dock runt formen efter två lite halvrisiga insatser spelmässigt.
Runt planen samlades det föräldrar och vänner till Marstrandsspelare. Vi hade gott stöd på läktaren ändå från GaFF-gubbar tillsammans med ett uppskattat Leekbesök.
En parodi gällande andra bänken som vi inte behöver gå in på här, men nästan för bra för att vara sant.

Första halvlek
Bra start på matchen från oss. Vi tar tag i taktpinnen och dikterar. Henke har ett skott som tar i stolpen och vi känns heta.
Vi ger dock bort en hörna i minut 8 som skytteligaledaren Tunay slår. Helt osannolikt går den rakt in i mål, 0-1! Slarvigt av oss minst sagt.
Spelmässigt spelar vi dock bra och övertaget blir rätt så markant. Robin tar sig snyggt in i straffområdet och får en tackling och det blir straff. Fenan kliver fram men målvakten räddar!
Några minuter senare är Robin igenom på kanten och spelar in till Fenan som rakar in 1-1! Revansch för straffmissen. I samband med inlägget så vrider Robin knäet och tvingas utgå. Första indikationerna är att det tyvärr är allvarligt.
Vi får en hörna några minuter efter som slås bra och i trängseln gör Fenan 2-1! Men domaren blåser frispark. Varför? Vi kommer nog aldrig att få veta det men ett helt bedrövligt domslut.
Marstrand får en hörna från andra sidan och bollen går igenom oss igen och Granath gör 1-2!
Jonte gult.
Strax efter är Marstrand i kontringsläge och Granath får bollen i misstänkt offsideläge men frias och blir fälld av Affe. Straff. Granath med bollen åt ett håll och Philip åt andra, 1-3!
Vi tappar spelet några minuter och frustrationen över domare och misstag tar över känslorna. Vi hittar dock tillbaka igen och har flera lägen, främst genom Fenan. Henke har dock den bästa chansen på ett inlägg där han nickar över.
En bra genomförd halvlek och det känns konstigt att vi ligger under.

Andra halvlek
Jämna första 10 min och därefter tar vi över. Glenn blir varnad. Marstrand drar på sig två gula.
När Fenan drar baksidan så känns det lite tufft minst sagt.
Vi kämpar dock på och Samir blir neddragen i straffområdet efter en nick från Jonte och domaren pekar på punkten. Henke säger åt alla att lämna bollen till honom och skjuter in 2-3! Marstrand får en till varning.
Lite momentum efter målet som ger energi. Vi får en hörna i minut 80. Niclas slår den mycket fint och Andreas hoppar upp och nickar in 3-3! Underbart och första målet i GaFF.
Nu är det lite Hawaii där vi pressar på och Marstrand kontrar. Vi har tankar på att backa hem men har samtidigt momentum. Marstrand har ett långt anfall där vi har folk på plats men är alldeles för passiva och Tunay skjuter in 3-4!
Vilt jubel från Bröli och co.
Marstrand får en varning för maskning men det är ju helt meningslöst att ge varning för maskning i minut 89.

Sammanfattning
Konstig känsla efter matchen då vi ändå är klart bättre men stor besvikelse över förlusten.
Vi hittar rätt i stora delar av matchen med boll och utan. Beslutsfattandet var mycket bra den här matchen. Arbetsinsatsen likaså.
Tyvärr så avgörs matchen med att vi inte går upp till 3-1 i samband med straffen och det bortdömda målet.
Extra bittert att vi får Robin skadad och Fenan lättare skadad med tanke på att vi har börjat få några skador även i övrigt.
Vi får ta med oss att det ändå stämde bättre idag igen.

Matchens GaFFlar:

Fabbe:Inspirerande insats med fin bollbehandling och passningsspel. Men framförallt en arbetsinsats som vi inte sett prov på tidigare där han var överallt och drev på.

Andreas: En trygghet med Andreas bakåt där han vinner de flesta dueller i matchen trots en del svåra en mot en lägen. Pushar på laget och får göra ett välförtjänt mål.

Henke: Aktiv och jobbar hårt matchen igenom och tar sig till lägen. Lite ovan position men löser det lysande.