Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Gamlestaden FF A-lag Herrar

Följ

A-lag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
Tabell
Lag M V O F P
1 Gårda BK 2 2 0 0 6
2 Gamlestaden FF 2 0 1 1 1
3 Stenkullen GoIK 2 0 1 1 1

Match

Gamlestaden FF

0 - 0
Överåsvallen 1 Konstgräs
28 februari 2018
18:30

Stenkullen GoIK

Referat

Nära vinst mot Stenkullen

Den sibiriska kylan är här. Vi och Stenkullen var väl inte jättesugna på att ge oss ut och spela en match där inget av lagen kunde gå vidare från gruppen och det var svinkallt. Därför så var det extra imponerande att 15 av våra spelare och 3 ledare dök upp till matchen. Lite mer offensivt viktat lag, men vi visste att nyckeln var att ligga rätt i försvarsspelet för att kunna ha en chans. Vi ställde upp med följande elva: Philip-Rinman, Omar, Pontus, Glenn-Richard, Ali, Hoang, Oliver-Toffis, Tobbe. Ersättare: Agge, Greg, Törnkvist, Tommy

FÖRSTA HALVLEK
Stenkullen tar tag i matchen och spelar i ett högt tempo första 10. Skapar ett par lägen men vi försvarar oss ändå bra. Ju längre halvleken går desto mer tar vi över. Mittfältet gör ett strålande jobb och vi vinner den så viktiga kampen. Vi börjar också ta oss fram till lägen, bla så har vi två ramträffar. Ali har ett kanonläge på nick men försöket går utanför. Det blir även kalabalik i Stenkullens straffområde där vi avlossar flera avslut men tyvärr så finns inte skärpan där riktigt.
Istället så får Stenkullen en väldigt billig straff, då deras anfallare lägger sig bakåt mot Glenn. Straffen är rätt så bra slagen vid stolproten men Philip gör en riktig panterräddning!


ANDRA HALVLEK
Stenkullen fortsätter att försöka men i andra halvlek så släpper vi knappt till en målchans. Istället så är det vi som har flera bra lägen. En ramträff till, Tobbe har ett skott över i bra läge och en frispark som målvakten fångar. I slutet av matchen så dribblar Hoang inåt i banan och släpper bollen osjälviskt till Oliver som tyvärr skjuter över.

SAMMANFATTNING
Vi skapar fler hetare lägen och borde gjort ett par mål. Samtidigt så räddar vi en straff, men känslan är helt klart att vi låg närmare segern. Försvaret plus målvakt gör det stabilt. Innermittfältet och yttrarna hjälps åt väldigt bra och framåt hade vi mycket mer spets än förra matchen. Olivers debut kändes lovande och bra att Omar och Ali fick en match i benen.

Ännu en stark försvarsinsats och på 120 minuters spel mot Gårda och Stenkullen så släpper vi bara in ett mål. På en hörna. Samtidigt så gör vi ju inte mål.
Vi får ändå vara nöjda med våran insats i båda matcherna. Nu ska det bli skönt att möta lite divison 6 motstånd igen!

STATS
Avslut på mål: 5-3
Avslut mot mål: 4-2
Målställning: 3-0
Offside: 1-1
Hörnor: 3-3
Gula: 1-0

Matchens GaFFlar:

Pontus: Får täcka upp bakom backlinjen vid ett flertal tillfällen och tar för sig. Läser spelet väldigt bra. Har bidragit oerhört mycket till defensiven.

Philip: Kanske inte har supermycket att göra, men straffräddningen är matchens prestation och matchavgörande. Håller nollan.

Ali: Med tanke på att det var första gången på innermitt så var det riktigt bra. Löpte mer än väntat och är stark en mot en. Dessutom fina fötter.
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Agnar Kjeller 1 0 0 0 0 0
Ali Selim 1 0 0 0 0 0
Christopher Goncalves Melo 1 0 0 0 0 0
Erik Törnkvist 1 0 0 0 0 0
Glenn von Beetzen 1 0 0 1 0 0
Grzegorz Klopotek 1 0 0 0 0 0
Hoang Pham 1 0 0 0 0 0
Joakim Rinman 1 0 0 0 0 0
Oliver Cardoso 1 0 0 0 0 0
Omar Omeirat 1 0 0 0 0 0
Pontus Olsson 1 0 0 0 0 0
Richard Björnander 1 0 0 0 0 0
Tobias Bui 1 0 0 0 0 0
Tommy Håkansson 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng
Spelarstatistik
Målvakter
Namn M G A S IM GK RK P
Philip Bladh 1 0 0 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng